PAGINAS

MASCLETAES 2024

jueves, 30 de marzo de 2017

Les Falles de Valencia en realidad virtual

L'empresa valenciana Innoarea desenrolla una aplicació per a mòvils que permet vore els monuments en 360º graus.
Visitar les falles de Valéncia sense moure'ns de casa és ara possible gràcies a l'aplicació per a dispositius mòvils que ha desenrollat Innoarea, companyia valenciana especialisada en solucions de realitat virtual.
L'aplicació, que porta per títul Fallas VR, permet a qualsevol usuari vore els monuments que s'han plantat pels carrers de Valéncia com si estigueren davant els seus ulls gràcies a la tecnologia de la realitat virtual. Falles VR oferix diferents fotografies en 360 graus de les Falles de Secció Especial aixina com de la Falla de l'Ajuntament, permetent al turiste gojar d'una visió completa dels monuments des de tots els seus ànguls.
L'experiència es fa encara més inversiva si s'usa en un dispositiu de tipo cardboard. A través d'estes ulleres de realitat virtual el visitant se sentirà dins de la Falla i podrà vore tots els detalls en solament un moviment de cap.
La app Fallas VR ya es pot descarregar a través de la tenda d'aplicacions de Android i de la web de Innoarea. Es tracta d'una app totalment gratuïta i sense publicitat llançada per Innoarea per a fomentar el coneiximent d'esta festa declarada Patrimoni de la Humanitat.
Esta no és la primera iniciativa que unix tecnologia i món faller que llança Innoarea, fa uns anys esta companyia va ocupar portades en demostrar que les Google Glass, les conegudes gafes de realitat aumentada de Google, no resistixen una mascletá. Es va tractar d'una experiència inclosa dins del Proyecte Falles #Throughglass que va permetre vore les falles a través dels ulls dels seus protagonistes.
Una de les màximes preocupacions de Innoarea és acostar la tecnologia al públic general per això són constants els proyectes que llança esta companyia per a acostar la tecnologia als usuaris, un dels últims ha segut #ValenciaconVR, un proyecte pioner de Innoarea per a acostar la realitat virtual als valencians a través de la prova de dispositius pels carrers de la ciutat.